Tuotteet ja palvelut

Laadukas rahkakuiviketurve

Vaalea vähän maatunut rahkaturve sopii nesteiden, ravinteiden ja hajujen sitomiseen ja täten parantaa työtilan ilmaa sitomalla ammoniakkia ja rikkivetyä sekä estämällä monien haitallisten bakteerien kasvua ja leviämistä.

Rahkakuiviketurve on puhdas, pehmeä, lämmin ja hyvin imukykyinen kuivike. Se sopii erinomaisesti kuivikkeeksi eläinsuojiin lypsykarjalle, lihanaudoille, emakoille, porsaille, siipikarjalle, hevosille ja turkiseläimille.

Kuiviketurpeella kuivitetussa lannassa lannan ja virtsan typpi saadaan viljelykasvien käyttöön. Se antaa pellolle humusta ja maan eliötoiminta pääsee vauhtiin.

Tilaus/Tarjous

RHP-tarkastettua kasvuturvetta

Laadukas kasvuturve on RHP-laatua (NEN ISO 9001:2000). Kasvuturvealueet ja kasvuturpeet käydään tarkastamassa säännöllisesti riippumattoman ulkomaisen tarkastajan toimesta. Kasvuturpeessamme ei ole viljelykasvien tuholaisia, tauteja eikä rikkaruohoja.

Kasvuturvetta voi käyttää kasvualustana puutarhoissa sekä pihan rakentamisessa. Kasvuturpeessa kasvaa niin kukat kuin kotimaiset kurkut ja tomaatit. Kasvuturvetta menee myös vientiin.

Tilaus/Tarjous

Jyrsinpolttoturve

Jyrsinpolttoturve on turvallinen ja energiatehokas kotimainen polttoaine, joka tarjoaa yhdessä muiden kotimaisten biopolttoaineiden kanssa aluetta työllistävän lyömättömän lähienergiayhdistelmän.

Jyrsinpolttoturpeemme on pitkälle maatunutta, suuren tehollisen lämpöarvon omaavaa turvetta

Tilaus/Tarjous

Konepalvelut

Jukuturve Oy:lla on ammattitaitoinen, kokenut henkilökunta sekä uudehko ja nykyaikainen kalusto.

Palveluihimme kuuluu erilaiset kaivukone- ja traktorityöt esim. lumen auraus, uusien peltojen ja turvetuotantoalueiden raivaus ja kunnostus.

Tilaus/Tarjous