Jukuturve Oy

Paskalanneva, Aittoneva ja Akanrahka

Jukuturve Oy:llä on tällä hetkellä tuotannossa Merijärven Aittoneva sekä Alavieskan ja Ylivieskan alueella sijaitseva Paskalannevan turvetuotantoalueet.

Lisäksi Jukuturve Oy urakoi Turvejetti Ky:n Alavieskan Akanrahkan turvetuotantoalueella

Tuotanto

Ammattitaitoinen, kokenut henkilökunta sekä nykyaikainen uudehko tuotantokalusto varmistavat tehokkaan turpeen noston (n. 700-800 kuutiota hehtaarilta, valtakunnan keskitaso n. 500 kuutiota hehtaarilta).

Työ tuotantoaikana kaksivuorotyötä (alalla yleensä ympärivuorokautista kolmivuorotyötä).

Panostamme turpeen ympäristöystävälliseen tuotantoon ja ympäristötietoisuuteen. RHP-alueet käydään tarkastamassa säännöllisesti riippumattoman ulkomaisen tarkastajan toimesta. Pidämme tuotantoalueet siisteinä ja puhtaana rikkakasveista. Emme käytä torjunta-aineita.

Paras

Keskittyminen turpeen ympäristöystävälliseen tuotantoon

Lyhyt ja luotettava toimitusketju

Miten

Puhtaat tuotantoalueet, ympäristövastuullinen toimija

Varmistus laadunsäilymisestä myös aumavarastoinnissa

Joustavuus ja asiakkaiden tarpeiden huomiominen

Markus Hannula
Toimitusjohtaja

Markus on ollut turvetuotantoalalla jo vuodesta 1992 ja on toiminut myös traktori- ja kuljetusurakoitsijana vuodesta 2001. Markuksen rekat kuljettavat nopeasti ja luotettavasti turpeet asiakkaidemme toiveiden mukaan. Markus vastaa tuotannosta ja logistiikasta sekä on Jukuturve Oy:n toimitusjohtaja. Sulo on kouluttanut poikaansa jo pienestä, joten Markuksen oli helppo astua Sulon "varsin suuriin saappaisiin."

Elina Nyrhinen
Talousjohtaja

Elina on koulutukseltaan kemisti, FM, ja on työskennellyt mm. elintarviketeollisuudessa, laboratoriossa ja ohjelmistoyrityksessä erilaisissa laatu-, ympäristö-, talous- ja johtotehtävissä. Elina vastaa hallinnosta ja ympäristöasioista ja on Jukuturve Oy:n talousjohtaja. Turvetuotantoala on Elinallekin tuttu jo pienestä pitäen, onhan hän Sulon toinen tyttäristä.

Sulo Hannula
Hallituksen puheenjohtaja

Sulo aloitti oman yrittäjänuransa aikoinaan urakoinnin parissa, ja siirtyi myöhemmin turvetuotantoon. Yli neljä vuosikymmentä yrittäjänä toiminut Sulo päätti myydä koko Jukuturve Oy:n osakekannan Markukselle ja Elinalle. Sulo "eläköityi" syyskuussa 2014, mutta jatkaa edelleen Jukuturve Oy:n hallituksen puheenjohtajana.